KF 824

Wie zijn Spacewell, Zens
Ahrend en CTOUCH?

Spacewell maakt gebouwbeheer slimmer

De beursgenoteerde Nemetschek Group, is een technologie- en softwarebedrijf dat zijn klanten helpt om de performantie van hun gebouwen en processen te verbeteren. Ons hoofddoel is gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwdata te verzamelen en te verwerken. Het Workplace SaaS-platform van Spacewell koppelt IoT data, intelligente workflows en gebruiksvriendelijke apps aan elkaar.

Spacewell logo

Ahrend, Vitalising workspaces

Ahrend creëert vitaliserende werkomgevingen en hoogwaardige meubellijnen. De werkomgevingen van Ahrend zijn ontworpen om de medewerkersbevlogenheid te verhogen en het welzijn en de productiviteit van de medewerkers te verbeteren. De producten blinken uit door de duurzaamheid en het tijdloze Dutch Design. Met onze circulaire businessmodellen zijn wij toonaangevend in de industrie, Cradle2Cradle gecertificeerd en lid van de EllenMcArthur CE100 foundation.

Untitled design 1

CTOUCH touchscreens

CTOUCH is een fabrikant van interactieve displays, gericht op grootformaat touchscreens en interactieve touch-oplossingen. Door voortdurend te innoveren, brengt CTOUCH de kracht van touch-functionaliteit in elke werkomgeving. Wij brengen een blijvende glimlach op je gezicht door de beste interactieve ervaring te bieden. In elk kantoor, klaslokaal, wanneer er een moment is om samen te werken en te leren met anderen, is CTOUCH er. 

CTOUCH

Zens draadloos laden

Wij zijn innovators. Inspirators. Pioniers. Sinds 2011 verleggen we de grenzen van draadloos opladen. We geloven in de kracht van draadloos. Onze missie is om iedereen in staat te stellen gemakkelijk en overal verbinding te maken en op te laden. Het assortiment innovatieve draadloze opladers van Zens zit boordevol geavanceerde technologie en is ontworpen voor zowel consumenten als bedrijven. Ervaar de vrijheid van draadloos laden. 

Zens logo